alla kategorier
EN
Information Hotline:

0086 18858786298

Nyheter

Du är här : Hem>Nyheter

 • CHM Maskinproduktionsbas i Dongguan City
  2021-12-03

  CHM Machinery etablerades i Hong Kong och har vuxit på det kinesiska fastlandet. Nu har vi tre produktionsbaser i Guangdong-provinsen, Jiangsu-provinsen och Shandong-provinsen. Stadsfabriken i Dongguan är vår största produktionsbas, ansvarig för produktionen av 70 % av våra pappersrullar till arkskärmaskiner och A4 produktionslinjemaskiner. Genom videon kommer vi att ta alla att besöka vår fabrik i Dongguan City.

  Läs mer
 • Anteckningar om användningen av dubbla roterande pappersarkmaskiner med hög precision
  2021-11-19

  Den dubbla roterande skärmaskinen med hög precision är en del av kartongbearbetningsmaskineriet. Tvärskärningsmaskinen i wellpappproduktionslinjen är maskineriet och utrustningen som används av kadrerna för att skära den färdiga kartongen.

  Läs mer
 • Dubbeloffsetpapper avser tryckpapper
  2021-11-19

  Dubbeloffsetpapper avser tryckpapper, även kallat offsetpapper, dubbelt pulverpapper. Det hänvisar till det papper i vilket limningsmaterialet appliceras på båda sidor av papperet för att förbättra ytans fysiska egenskaper under papperstillverkningsprocessen

  Läs mer
 • CHM-SGT modell pappersarkmaskin för skärning av silikonbelagda pappersrullar
  2022-01-07

  Idag kommer jag att dela med mig av CHM-SGT1700 högprecisionsmaskin för dubbelroterande knivväv från CHM Machinery. Denna utrustning integrerar avancerad teknik. Förutom stabilitet, inget papper ludd, minskning av förlust, etc., är det slits bestruket papper När det gäller prestanda är mycket bra!

  Läs mer
 • CHM Höjdpunkt 2021
  2022-01-07

  På ett ögonblick har 2021 gått mot sitt slut. I år övervann CHM Machinery alla hinder och fortsatte att behålla sin ledande position inom pappersbearbetningsindustrin när det gäller industriell skala, tillverkning och teknologi. CHM:s alla staber har lämnat in utmärkta utskrifter genom oförtröttliga ansträngningar, och de kommer att vara framgångsrika 2021.

  Läs mer