alla kategorier
EN
Informationshotline:

0086 18858786298

Företagsnyheter

Du är här : Hem>Nyheter>Företagsnyheter

Anmärkningar om användningen av dubbla roterande pappersarkmaskiner med hög precision

TID: 2021-11-19 HITS: 11

Den dubbla roterande skärmaskinen med hög precision är en del av kartongbearbetningsmaskineriet. Tvärskärningsmaskinen i wellpappproduktionslinjen är maskineriet och utrustningen som används av kadrerna för att skära den färdiga kartongen. Dess tekniska prestanda och tillståndet för justering av utrustningen påverkar direkt noggrannheten i skärningsstorleken på den färdiga kartongen, brottet på präglingslinjen och det släta och vackra utseendet på utskärningen.

图片 1

Högprecisionsklassificering av dubbel roterande pappersrullarkmaskin.
Den dubbelroterande tvärskäraren med hög precision är en av de viktigaste individuella maskinerna i wellpappproduktionslinjen. Kapmaskiner delas in i mekaniska kapmaskiner och datorstyrda kapmaskiner på grund av olika transmissionsstyrningsmetoder. Den datorstyrda skärmaskinen styrs av en industriell styrdator, som styr knivaxelns funktion för att skära av kartongen enligt den inställda längden, och precisionsöverföringen av den mekaniska delen, som kan kontrollera skärfelet inom ±1 mm. Datorstyrda skärmaskiner inkluderar skärmaskiner med spiralkniv och skärmaskiner med rak kniv. Spiralknivens tvärskärare är mer lämplig för att skära tjock kartong med hög hastighet, och papperet skärs smidigt och bladets livslängd är lång.

图片 2

Högprecisionsapplikationer för dubbelroterande pappersrullar för arkmaskiner.
Högprecisions dubbelroterande tvärskärare är lämplig för längsgående och tvärgående skärning av olika typer av papper. Såsom guld- och silverkartong, vanligt regnbågspapper, laserlaser-anti-förfalskningspapper, whiteboardpapper och alla typer av tunt papper. Används i stor utsträckning för horisontell eller vertikal skärning av varumärken, cigarettetiketter, kalendrar, vinlådor, poker och pappers-plastkompositer.

图片 3

Försiktighetsåtgärder för dubbelroterande pappersrullar med hög precision, såsom följande tre punkter.
1.Bra jobb med underhåll och underhållsarbete.
För det första bör det dagliga underhållet vara på plats, principen är att smörjning, rengöring, rengöring (inget damm, inget skräp) på plats för att säkerställa att de glidande delarna av utrustningen är i gott skick.
För det andra utförs underhållsarbete, med regelbundna och oregelbundna inspektioner av roterande delar (särskilt realtidsövervakning av slitdelar). Regelbundna justeringar och regelbundna byten genomförs, och detaljerade register förs för att förlänga utrustningens livslängd. De elektriska delarna bör rengöras och inspekteras regelbundet för att eliminera dolda problem i tid.
2. Använd skärknivar och skärknivar av hög kvalitet.
3.Förbättra den tekniska kvaliteten och nivån på operatören, för kontrolldelen av verksamheten att göra en ansvarig person, utan tillstånd kan ingen arbeta på egen hand.