alla kategorier
EN
Informationshotline:

0086 18858786298

Företagsnyheter

Du är här : Hem>Nyheter>Företagsnyheter

CHM-SGT modell pappersarkmaskin för skärning av silikonbelagda pappersrullar

TID: 2022-01-07 HITS: 2

Idag kommer jag att dela med mig av CHM-SGT1700 högprecisionsmaskin för dubbelroterande knivväv från CHM Machinery. Denna utrustning integrerar avancerad teknik. Förutom stabilitet, inget papper ludd, minskning av förlust, etc., är det skärning bestruket papper När det gäller prestanda är mycket bra! Den kan också möta en-öppen fyra-produktionsmodellen, med hög hastighet, hög produktivitet och hög kvalitet!
I videon skräddarsyr vi MAXCESS skärknivar för kunder, låt oss gå in på produktionsplatsen tillsammans!

Bestruket papper är ett kompositmaterial som belägger plastpartiklar på papprets yta genom en gjutmaskin. Huvudfunktionen är att kompositmaterialet kan vara oljesäkert, vattentätt (relativt) och kan värmeförseglas. Det enkelblanka vita kraftpapperet har en ytvikt på 30-60 gram, vilket uppfyller kraven för livsmedelsförpackningar och är lämpligt för användning av bestruket papper på botten. Framsidan (blank sida) används för att skriva ut kundmärkesinformation, och baksidan är belagd. Efter tryckning och beläggning används det främst för matförpackningar, matpapperspåsar, matkuddpapper, såsom hamburgerpapper, stekt degpapperspåse, stekt matpapperspåse, kuddpapper, etc.

CHM Machinerys skärmaskin med dubbla knivar säljs bra på inhemska och utländska marknader. Det är ett populärt förstahandsval för tryckerier, pappers- och pappersföretag i världen. Det har vunnit kundernas förtroende och beröm med sina utmärkta prestanda och professionella tjänster! Vill köpa så snart som möjligt! Kontakta vår regionala försäljningschef för mer information.

Automatisk staplingMaxcess Position SystemSilikonbelagda pappersark
Automatisk staplingMaxcess Position System
Silikonbelagda pappersark